Szponzoráció

Egy új csapatot szeretnél összehozni? Már egy kész csapat áll rendelkezésedre? A feltételek megvannak, csak nem tudod hogyan kezdj neki? Mi segítünk! Ha az ingyenes szerverek kevésnek bizonyulnak, akkor lehetőséget kínálunk, hosszabb távú együttműködésre is. Ha az általunk kínált feltételeket teljesíteni tudjátok, akár a jövőben munkatársak is lehetünk...

 • Első lépés

  Milyen feltételek vannak?

  Olyan csapatokat keresünk, amelyek konkrétan tudják, hogy milyen jövő elé állnak, akik konkrét tervekkel állítanak hozzánk, illetve akik nem félnek adott esetben megmutatni magukat a nyílvánosságnak. A hírnév kölcsönös, mi ugyan úgy hírdejük a szervert, ahogy minket is hírdet a szerver.

 • Második lépés

  Mit kínálunk?

  Bármilyen játék, illetve hangkommunikációs szervert kínálunk szponzoráció révén is, viszont virtuális szervert, és domaint csak olyan jelentkezőknek, akik már tényleg kész, működő csapattal jönnek hozzánk.

 • Harmadik lépés

  Mit kell tenni?

  Egy bátran, de egyben diplomatikus módon megtervezett, és megírt levelet várunk a jelentkezőktől, így lehetőséget kapunk mi is, hogy azokat a csapatokat támogathassuk, akikben valóban rejlik realitás!

 • Célegyenes

  Készen állsz?

  Készen állsz a megmérettetésre? Küldj nekünk egy levelet a, és az elbírálásról rövid időn belül értesülhetsz. Ne türelmetlenkedj, sok jelentkezőnk akad, így a válaszidő lehet napokat is igénybe vehet, de úgy gondoljuk, aki hozzánk bekerül az okkal lesz közöttünk!